KAYSERİ / MELİKGAZİ - Hayriye Dabanoğlu İlkokulu

E TWİNNİNG PROJE ETKİNLİKLERİMİZ

ÖĞRETMENLERİMİZİN E TWİNNİNG PROJELERİ İÇİN BİLGİLENDİRME SAYFASI

Nis

Okulumuz eTwinning kapsamında kurucusu olduğumuz "QUALİTY GAME QUALİTY TİME" Projesinin ilk öğretmenler toplantısını Müdür Yardımcısı  Nafiye TOPAKTAŞ  moderatörlüğünde Kuzey Makedonya, Lübnan, Romanya ve Türkiye'den katılımcı okullar ile online olarak gerçekleştirdik.

Nis

25 Nisan 2024 Perşembe Günü "Renkli Suların Dansı" eTwinning Projemiz kapsamında proje ortaklarımız ve öğrencilerimizle birlikte "Yaşayan İnsan Hazinesi" Dr. Hikmet BARUTÇUGİL'in katılımıyla webinarımızı gerçekleştirdik. Tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz.

HAPPY APRİL 23RD NATIONAL SOVEREIGNTY AND CHILDREN'S DAY

Nis

KURUCUSU OLDUĞUMUZ "QUALİTY GAME QUALİTY TİME" ADLI eTWINNING PROJEMİZ TÜRKİYE, ROMANYA, KUZEY MAKEDONYA,LÜBNAN, İTALYA, iSPANYA'DAN KATILIMCILARLA BAŞLADI.

QUALİTY GAME QUALİTY TİME PROJE İNTROSU

"Dance of Colorful Waters" Projemizin Tanıtım İntrosu

Mrt

"DANCE OF COLORFUL WATERS" adlı eTwinning Projemizin takvimi Mart ayı etkinlikleri kapsamında yumurta üzerine ebru çalışması yapıldı.

DANCE OF COLORFUL WATERS" Projesinin ilk öğretmenler toplantısı

CHECKMATE INTRO

Mrt

KURUCUSU OLDUĞUMUZ "DANCE OF COLORFUL WATERS" ADLI eTWINNING PROJEMİZ TÜRKİYE, ROMANYA VE İTALYA'DAN KATILIMCILARLA BAŞLADI.

Mrt

Okulumuz eTwinning kapsamında kurucusu olduğumuz "CHECKMATE" Projesinin ilk öğretmenler toplantısını İngilizce öğretmeni Levent Abbasoğlu moderatörlüğünde Lübnan, Bulgaristan ve Türkiye'den katılımcı okullar ile online olarak gerçekleştirdik.

WEEK I SILKWORMS-NEW FRIENDS

Şbt

Öğrencilerimiz okulumuzun en işlek köşesine eTWİNNİNG panosu hazırladılar.

Şbt

Proje ekibi öğrencilerimizle ilk eTwinning toplantımızı EBA üzerinden online olarak gerçekleştirdik.